Tanssiaisia, kesäteatteria, musisointia, myyjäisiä, pikkujouluja, perhejuhlia ja kokouksia. Kivekkäiden talo on palvellut mitä erilaisimpien tilaisuuksien pitopaikkana ja on yksinoikeutetusti kylän tapahtumien keskipiste. Ristiäiset, häät ja hautajaiset – kaikki elämämme tapahtumat mahtuvat kylätaloon, jonka suureen saliin saadaan istumapaikat vähintään 70 hengelle. Pienemmät palaverit ja käsityökokoontumiset järjestetään kylätalon tuvan puolella, jonne mahtuu väljästi noin 15 istumapaikkaa. Tila kerrallaan kunnostettuna talo on seurannut ajan tuomia tarpeita, mutta säilyttänyt myös vanhaa henkeä ja perinteitä. Talon ulkomiljöössä voit nauttia luonnosta eri vuoden aikoja ihastellen! 

 


 


VUOKRAA KYLÄTALO JUHLIISI!

Kivekkäiden talo on vuokrattavissa ympäri vuoden, kesäteatterin näytöspäiviä lukuunottamatta. Myös ulkokatsomo ja teatterilava ovat käytössäsi, kun suunnittelet kunnon ulkoilmashow!
Teatterin äänentoistolaitteistoa ja kalustoa on mahdollista vuokrata myös muualla järjestettäviin tilaisuuksiin.

HINNAT:

450 € / Viikonloppu PE-SU (2-3 vrk)        
Esim. häät tai muu perhejuhla, konsertti, teatteriesitys, tanssiaiset

250 € / Päivätapahtuma (1 vrk)            
Esim. muistotilaisuudet, syntymäpäivät, rippijuhlat, pikkujoulut ym.

Kokoukset
50 € / Koko talo (3 tuntia)                 
20 € / Tupakeittiö (3 tuntia)

Ilmoitetut hinnat sallivat henkilömäärät: koko talo max. 80 henkilöä, pelkkä tupakeittiö max. 20 henkilöä. Ilmoitettua korkeammat hinnat sovitaan tapauskohtaisesti tapahtuman luonteesta ja henkilömäärästä riippuen. Huomioithan, että turvallisuusohjeiden mukaisesti talon salissa saa oleskella enintään 90 henkilöä kerrallaan.

Ulkokatsomon ja teatterilavan sekä äänentoistolaitteiden vuokrauksesta tulee sopia tapauskohtaisesti. Pyydettäessä lähetämme tarjouksen sähköpostitse.

Tiedustelut ja varaukset:
teatteri(at)roukalahti.fi tai puhelimitse 040 739 1454 / Martti Karvinen.

 


 

Laitevuokraus

Kivekkäät vuokraa kattavan valikoiman laadukkaita äänentoistolaitteita. Vuokraus mahdollinen kesäteatterikauden ulkopuolella.

Tiedustelut: teatteri@roukalahti.fi
 Yhteistyössä pitopalvelut:


Ravintola Lipstikka
puh. 050 3820823

 

Kylätalolta löytyy myös pieni museohuone, Lappalaisen kammari. Sotien välisen ajan tunnelmaa henkivä kammari on kunnianosoitus Roukalahden kuuluisille Lappalaisen hiihtäjäveljeksille. Liperin kirjastosta siirretty veljesten mitali- ja pokaalikokoelma sekä kunniakirjat, valokuvat, lehtileikekokoelmat, kylän kiertopalkinnot sekä Lappalaisten uraa valottava historiateos kuljettavat museokävijää maineikkaiden hiihtäjäveljesten värikkäällä elämäntaipaleella.

Lappalaisen kammariin voi maksutta tutustua kylätalon ollessa avoinna yleisölle esimerkiksi kesäteatterin esityspäivinä. Muina aikoina kyselyt sähköpostitse teatteri(at)roukalahti.fi tai puhelimitse 040 7391454 / Martti Karvinen.
 Kylätalon historia ulottuu vuoteen 1918, jolloin voimistelu- ja urheiluseura Kivekkäät sai talon lahjoituksena Roukalahden maamiesseuralta. Talo on ulkoisesti säilynyt noista päivistä lähes ennallaan. Viimeisin ulkomaalaus vanhaa keltamullan sävyä mukaillen on tehty vuonna 2016. Samana vuonna sisätilat saivat uutta lämpimämpää sävyä sivueteisen ja tuvan puolella. Jo aiemmin remontoitu keittiö palvelee hyvin sekä kahvitusten että ruokailujen järjestämisessä. Lämpöä taloon saadaan ilmalämpöpumpulla.