Kesäteatteria, musisointia, myyjäisiä, tanssiaisia, pikkujouluja, perhejuhlia ja kokouksia. Kivekkäiden talo on palvellut mitä erilaisimpien tilaisuuksien pitopaikkana ja on yksinoikeutetusti kylän tapahtumien keskipiste. Ristiäiset, häät ja hautajaiset – kaikki elämämme tapahtumat mahtuvat kylätaloon, jonka suureen saliin saadaan istumapaikat vähintään 70 hengelle. Pienemmät palaverit ja käsityökokoontumiset järjestetään kylätalon tuvan puolella, jonne mahtuu väljästi noin 15 istumapaikkaa. Tila kerrallaan kunnostettuna talo on seurannut ajan tuomia tarpeita, mutta säilyttänyt myös vanhaa henkeä ja perinteitä. 

 


 


VUOKRAA IDYLLINEN KYLÄTALO JUHLIISI!

Kivekkäiden talo aidossa maalaismiljöössä on vuokrattavissa ympäri vuoden, kesäteatterin näytöspäiviä lukuunottamatta.

Myös ulkokatsomo ja teatterilava ovat käytössäsi, kun suunnittelet kunnon ulkoilmashow!
Teatterin äänentoistolaitteistoa ja kalustoa on mahdollista vuokrata myös muualla järjestettäviin tilaisuuksiin.

HINNAT:

500 € / Viikonloppu PE-SU (2-3 vrk)        
Esim. häät, isot perhejuhlat, konsertit, teatteriesitykset, tanssiaiset

300 € / Päivätapahtuma (1 vrk)            
Esim. perhejuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, rippijuhlat, pikkujoulut, pienet konsertit ym.

Kokoukset
80 € / Koko talo (3 tuntia)                 
50 € / Tupakeittiö (3 tuntia)

Ilmoitetut hinnat sallivat henkilömäärät: koko talo max. 80 henkilöä (ja keittiöhenkilökunta), pelkkä tupakeittiö max. 20 henkilöä. Ilmoitettua korkeammat hinnat sovitaan tapauskohtaisesti tapahtuman luonteesta ja henkilömäärästä riippuen. Huomioithan, että turvallisuusohjeiden mukaisesti talon salissa saa oleskella enintään 90 henkilöä kerrallaan.

Muut vuokrauksessa huomioitavat asiat

Keittiössä on kahvi- ja ruokailuastiastot sekä pieni määrä muita astioita, kotitiskikone, liesi-uuni, pieni mikroaaltouuni, iso lämpölevy. 

Talosta löytyy siivousvälineet, pesuaineet sekä jäteastiat.

Käytämme sisätiloissa led-kynttilöitä. Avotulen teko, kuten kynttilöiden poltto on kielletty.

Tupakoitsijoille on varattu paikka piha-alueella, alhaalla kioskin luona.

Kylätaloa ei vuokrata kesäteatterin näytäntökaudella eli noin viikkoa ennen juhannusta – heinäkuun loppuun välisenä aikana. Mikäli taloa vuokrataan poikkeustapauksissa, on vuokran hinta kaksinkertainen.

Siivous ja astioiden tiskaus ei kuulu talon vuokran hintaan. Mikäli taloa ei ole siivottu ennakkoon sovittuun määräaikaan mennessä, tilan vuokran päälle tulee siivousmaksu 200 €.

Lämmityskaudella (lokakuu – huhtikuu) ison salin vuokran päälle tulee lämmityskulut.

Talon vuokratessasi voit tuoda oman pitopalvelun tai tiedustella asiaa varauksen yhteydessä.

Ulkokatsomon ja teatterilavan sekä äänentoistolaitteiden vuokrauksesta tulee sopia tapauskohtaisesti. Pyydettäessä lähetämme tarjouksen sähköpostitse.

 

LAPPALAISEN MUSEO:

Kivekkäiden talolta löytyy myös pieni museo, Lappalaisen kammari. Se on kunnianosoitus Roukalahden kuuluisille hiihtäjäveljeksille Martti ja Tauno Lappalaiselle. Museossa on veljesten mitali- ja pokaalikokoelmat sekä kunniakirjat, lehtileikekirjat yms.

Museoon voit tutustua maksutta talon ollessa avoinna esim teatterin esityspäivinä. Voi myös kysellä tilausta museon esittelyyn.

 

Tiedustelut ja varaukset:
Puhelimitse 040 719 9470 / Mervi Turunen tai sähköpostitse teatteri(at)roukalahti.fi 

 


 

LAITEVUOKRAUS

Kesäteatterin  ulkokatsomo ja teatterilava ovat käytössäsi, kun suunnittelet juhliasi. Teatterin laadukkaita äänentoistolaitteistoa ja kalustoa on mahdollista vuokrata myös muualla järjestettäviin tilaisuuksiin. Kuitenkaan teatterin näytäntökautena kesä- ja heinkuussa tämä ei ole mahdollista.  Laitteiden vuokrauksesta sovimme tapauskohtaisesti ja teemme tarjouksen sähköpostitse.

 

Tiedustelut:

teatteri@roukalahti.fi tai p. 040 939 0960 / Mervi Turunen.
 


 


 

Kylätalolta löytyy myös pieni museohuone, Lappalaisen kammari. Sotien välisen ajan tunnelmaa henkivä kammari on kunnianosoitus Roukalahden kuuluisille Lappalaisen hiihtäjäveljeksille. Liperin kirjastosta siirretty veljesten mitali- ja pokaalikokoelma sekä kunniakirjat, valokuvat, lehtileikekokoelmat, kylän kiertopalkinnot sekä Lappalaisten uraa valottava historiateos kuljettavat museokävijää maineikkaiden hiihtäjäveljesten värikkäällä elämäntaipaleella.

Lappalaisen kammariin voi maksutta tutustua kylätalon ollessa avoinna yleisölle esimerkiksi kesäteatterin esityspäivinä. Muina aikoina kyselyt sähköpostitse teatteri(at)roukalahti.fi tai puhelimitse 040 7391454 / Martti Karvinen.
 Kylätalon historia ulottuu vuoteen 1918, jolloin voimistelu- ja urheiluseura Kivekkäät sai talon lahjoituksena Roukalahden maamiesseuralta. Talo on ulkoisesti säilynyt noista päivistä lähes ennallaan. Viimeisin ulkomaalaus vanhaa keltamullan sävyä mukaillen on tehty vuonna 2016. Samana vuonna sisätilat saivat uutta lämpimämpää sävyä sivueteisen ja tuvan puolella. Jo aiemmin remontoitu keittiö palvelee hyvin sekä kahvitusten että ruokailujen järjestämisessä. Lämpöä taloon saadaan ilmalämpöpumpulla.